Uitbreidingspakketten

Branding

Standaard wordt de pool opgeleverd in de kleuren (groen/oranje) zoals op de demo website. Met dit pakket wordt het mogelijk om de pool de look & feel te geven van uw bedrijf. Zo kunnen de kleuren, de achtergrondafbeelding en de header/logo afbeelding (aan de bovenkant van de site) worden aangepast. Het logo wordt tevens gebruikt in de e-mails die het systeem verstuurt. Het is hierbij ook mogelijk om zelf het grafische materiaal aan te leveren (achtergrond en header afbeelding)

Standaard design
Voorbeeld branding design

Subleagues

Met dit pakket kunnen er binnen de pool website naast het algemeen klassement subleagues (pooltjes) worden aangemaakt. Een subleague heeft een speciale pagina met o.a. een eigen ranglijst, een voorspellings-vergelijker en een reactie mogelijkheid (comments). Verder bevat het subleague systeem een uitgebreid beheergedeelte waarmee de subleague-beheerder spelers kan toevoegen en diverse instellingen kan wijzigen. Dit systeem is ideaal voor als uw bedrijf uit meerdere vestigingen of afdelingen bestaat. Per afdeling kan er als het ware dan een subcompetitie worden opgezet.

Hoofdpagina (ranglijst)
Voorspellingen vergelijken
Spelersbeheer

Voorspellingshulp

Deze uitbreiding bevat een fraai uitgelicht blok op de homepage met daarin voor de komende wedstrijden de wedstrijdgeschiedenis aangevuld met de voorspellingen van de deelnemers van de pool. Daarnaast bevat deze uitbreiding op het voorspellingsformulier per wedstrijd een overzicht van de uitslagen van de laatste gespeelde duels

Homepage teaser
Wedstrijd tooltip

Ranking Extra

Dit pakket biedt twee extra top 5 ranglijsten, namelijk de top 5 dalers en top 5 stijgers. Deze blokjes zijn als sidebar of homepage widget beschikbaar. Na elke ranglijst update (per speeldag) zullen deze blokken worden bijgewerkt

Top stijgers
Top dalers
 
 

Promotie & Communicatie

Dit pakket bestaat uit een aantal onderdelen met betrekking tot promotie en communicatie. De volgende onderdelen zijn te gebruiken met dit pakket:

Nieuwsberichten
Poll
Reacties
Banners / Widgets / Analytics