Een professionele WK pool voor een betaalbare prijs.

Wilt u een professionele WK poule voor uw bedrijf en/of uw klanten organiseren? Dan kan dat nu heel eenvoudig en betaalbaar met de ek-pool software van Whitelabelpool.nl. Wij maken al 10 jaar voetbalpools voor vooraanstaande bedrijven. Daarnaast organiseren wij de WK, EK en Eredivisiepool op www.flexvoetbal.nl. Hieronder vindt u een overzicht van onze voetbalpool oplossingen.

basic pool

De Whitelabel basic-pool is een online voetbalpool oplossing bedoeld voor groepen tot 5000 spelers. Vanwege de grote vraag naar kleine voetbalpool sites voor bedrijven hebben wij deze goedkope variant beschikbaar gemaakt.

Prijs vanaf: € 399,-

advanced pool

De Whitelabel advanced-pool is een professionele online voetbalpool oplossing met zeer veel features bedoeld voor grote groepen. Het minimale aantal spelers voor deze pool is 5000 en is uit te breiden tot meer dan 50.000 spelers.

Prijs vanaf: Offerte

zelf aan de slag ?

Liever zelf aan de slag? Whitelabel.nl biedt naast de professionele oplosingen ook een mogelijkheid om een pooltje te maken op onze openbare site. De mogelijkheden hierbij zijn uiteraard beperkt. Ga naar www.wkpooltjes.nl om het uit te proberen.

Prijs: Gratis